Homestyling Stockholm

av Annika Löwenberg

Den största anledningen att anlita mig för homestyling i Stockholm inför försäljning är att man lätt blir hemmablind. Jag kommer in med nya ögon precis som en potentiell köpare och ser hemmet ur deras synvinkel. Jag ser direkt vilka åtgärder som behöver göras för att fler ska se potentialen och buda.

Varför homestyling Stockholm

Det är många tankar och frågor som dyker upp när man ska  styla en bostad inför försäljning. Vilka möbler ska jag ha kvar? Behöver jag magasinera något? Hur ska jag möblera för bästa bilder? Behöver jag komplettera med något? Anlita mig för homestyling i Stockholm så hjälper jag dig!

Hur går det till?

SEO Byrå Stockholm

Homestyling Stockholm Steg 1.

Vi börjar med ett personligt möte i bostaden så att jag kan se mig omkring, fotografera och se bostaden ur spekulanternas synvinkel. Jag noterar det som behöver åtgärdas och ändras för att man ska kunna se sig själv bo där samtidigt som det är nedtonat och inspirerande.

9yap9nIk

Homestyling Stockholm Steg 2.

Efter mötet gör jag en lista på de saker som behöver tas bort. Jag noterar även om det behövs någon större förändring som att måla om en vägg eller ta in andra möbler. Men i största mån försöker jag arbeta med befintliga möbler och visa dessa på ett inspirerande sätt.

uBpEOa_c

Homestyling Stockholm Steg 3.

Vi kommer överens om vad som ska göras och när arbetet ska utföras. Jag tar med mig de möbler och dekorationer som behövs (t.ex. växter, textilier, lampor,  gardiner, m.m.) I Stockholm blir bostäder oftast sålda inom 4 veckor och du får hyra allt under den perioden.

Omdömen

Loading...

“ När min pappa gick bort så valde vi Annika som inredningskonsult och även inredningsdesigner för att fixa till hans lägenhet i Bandhagen, resultatet blev fantastiskt och lägenheten kändes nästan som ett hotellrum efteråt, vilket ökade värdet inför den försäljning som sedan genomfördes, rekommenderas varmt. “ ★★★★★

– Sara, Stockholm

Mina andra inredningstjänster

Jag arbetar även som inredningsstylist inför fotograferingar, reklamjobb, uppbyggnad av mässmontrar, produktlanseringar m.m. och ser till att visionen blir verklighet.

Anlita mig inför försäljning så ökar värdet på din bostad då fler spekulanter ser bostadens potential när den är stylad.

Kontakta Homestyling Stockholm - Annika Löwenberg

Kontakta mig ifall du är intresserad av att anlita mig. Jag tar gärna ett förutsättningslöst möte och ger mina spontana intryck före jag skriver offert m.m.